2019 is AAN!

Wooeehoee, mijn eerste blogartikel als PLN.kinder- & tweelingcoach!

Op dit blog zal ik wekelijks vertellen over kindercoaching, tweelingcoaching en over mijn ervaringen als tweelingmama. Onze meisjes zijn inmiddels alweer 3 en dagelijks vermaken ze ons met de meest geweldige opmerkingen, grapjes, knuffels en kusjes (Liz iets minder dan Charli, dat is niet zo'n knuffelkont). Maar helaas gaat het leven met een tweeling niet alleen maar over rozen. Soms is het gewoon echt heel erg lastig. En ook daar vertel ik open en bloot over in mijn blog. 

 

2019 is het jaar van DOEN! In ieder geval voor mij. Als ik terugkijk naar 2018, was dat een jaar met een paar belangrijke stappen, maar ook van veel passiviteit. Heel hard roepen dat ik van alles ga doen, maar het eigenlijk nooit echt deed. Hele leuke ideeën hebben, maar deze uiteindelijk niet uitwerken. 2019 word het jaar van DOEN. Actie in de taxi! 

In 2018 stopte ik met mijn veilige baan bij VanHaren en besloot ik dat het roer om moest. Beetje bij beetje werd ik steeds meer moe, had ik nergens meer zin in en was ik niet de leukste mama en vriendin thuis. Het idee was 2 tot 3 maanden niks doen, uitzoeken wat ik wilde en vooral weer terug naar mijn gevoel. Op het moment dat de knoop was doorgehakt kwam ik vrij snel het vak van kindercoach tegen. (Waar je een deur sluit, gaat er een ander open! Dit was voor mij echt zo! ). Kinderen helpen ontdekken wat hun vaardigheden zijn, zorgen dat ze op hun eigen pad belanden en dat ze hun eigen keuzes durven te maken. Dat werd mijn missie! Hoe meer kinderen in balans zijn, weten wat ze waard zijn, welke vaardigheden ze bezitten en hoe ze deze kunnen gebruiken, hoe mooier de wereld beetje bij beetje wordt. Deze kinderen groeien op tot volwassenen die weten wat ze kunnen, maar vooral die weten wat ze leuk vinden. Die weten waar hun passie ligt, en hoe ze vanuit deze passie kunnen leven. Energieke mensen die respect hebben voor alles en iedereen om hen heen, die waardering hebben voor alle mensen ondanks geloofsovertuiging, huidskleur, opvattingen en leefwijze. Ik heb het al vaker genoemd.. Ik ga voor WERELDVREDE! Who's with me?? 

 

Kinderen die hun eigen pad (mogen) bewandelen, zijn minder op zoek naar goedkeuring, zijn meer in balans, durven hun eigen keuzes te maken. Maar bovenal zijn dit kinderen die niet te behoefte voelen om te pesten, die begrijpen dat elk kind anders is en dat je daarmee juist een super team vormt! We mogen allemaal anders zijn, we mogen allemaal onszelf zijn, we mogen allemaal ons eigen pad ontdekken en bewandelen! 

 

2019 wordt het jaar van DOEN, het jaar van het ontdekken van je eigen pad! Ken jij nou een kind dat een beetje verdwaald is en wat hulp kan gebruiken bij het ontdekken van zijn of haar eigen pad? Nomineer dat kind dan voor een gratis sessie met PLN.kinder- & tweelingcoach! Mail of app me, of vul het contactformulier op de website in en wie weet wint dat kind dan een gratis sessie. Elk kind verdient het om zijn of haar eigen pad te ontdekken! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0