· 

Tweeling Tip: Ontdekken wat jou uniek maakt

Stel je voor:⁠ Je bent 8 jaar oud. Nieuw schooljaar, nieuwe klas, nieuwe juf. Die nieuwe juf vraagt of je wat over jezelf kan vertellen. In mijn geval zou dat zijn: Ik ben Paulien, 8 jaar en ik vind het leuk om te hockeyen, met de poppen te spelen en te tekenen. Daarna wordt dezelfde vraag aan mijn tweelingzus gesteld en zij antwoord precies hetzelfde! Behalve de naam dan.. Hoe zou jij je dan voelen?⠀

Als achtjarige kan dat ervoor zorgen dat je aardig in de war raakt. Want wie ben jij dan? Wat maakt jou anders dan jouw tweelingzus? Wat maakt jou uniek?⁠⠀

Om dat te ontdekken schreef ik een e-book met een super leuke, praktische oefening om samen met jouw tweelingkinderen te doen. Of wanneer ze nog klein zijn, om het voor het te doen. De oefening in het e-book is perfect voor het ontdekken van je eigen-ik. Om te ontdekken welke eigenschappen jij hebt waar je blij mee bent en blij van wordt. Maar ook om te ontdekken in welke dingen je misschien wat minder goed bent. Ontdekken wat jou uniek maakt.⁠⠀

Wanneer jullie kinderen dit ontdekken, beseffen en echt voelen, dan wordt het een stuk makkelijk om authentiek op te groeien. Om te worden wie je bent, vanuit jouw eigen kern. En wanneer jullie dit over jullie tweeling weten, kunnen jullie hen nog beter individueel stimuleren en opvoeden. Zodat jullie tweelingkinderen echt ieder hun eigen pad kunnen gaan bewandelen. Het begint bij jullie als Tweelingouders.⠀

⁠Het e-book kunnen jullie gratis downloaden op de Gratis-pagina. Zijn jullie klaar? Post dan een foto van de poster op Instagram of Facebook met #TweelingSuperpower, tag @detweelingcoach en ik zie hem ook! Zou ik super leuk vinden!⁠⠀

En wil je nog meer leren over het opvoeden van jullie tweeling tot twee eigen, unieke personen? Meld je dan zeker aan voor de online workshop Tweelingen veroveren de Wereld.

Reactie schrijven

Commentaren: 0