Aanbod & webshop


Op deze pagina vinden jullie mijn aanbod - uitgezonderd van de individuele trajecten. Mocht je meer willen weten over een traject, stuur me dan een e-mail naar paulien@detweelingcoach.nl.


Strippenkaart coaching (5 strippen)

Altijd een coachsessie bij de hand! Ideaal als een traject niet nodig is, maar jullie het wel fijn vinden om regelmatig wat tips&tricks te krijgen of om over bepaalde situaties en uitdagingen te sparren met De Tweelingcoach.

€ 375,00

€ 325,00

Online cursus: How to survive.. Jullie tweeling in de peuterpuberteit

Online cursus over de peuterpuberteit bij tweelingen. Praktisch, leerzaam en met een vleugje humor.

€ 147,50


Het Tweeling abonnement

Het abonnement voor tweelingouders. Met speciale bonussen en voordelen. Meer informatie

€ 39,95

Online workshop: Tweelingen veroveren de Wereld!

Dè workshop voor (aanstaande) tweelingouders. 

 

Meer informatie over de workshop vinden jullie hier.

€15,-


E-book: Laat jullie kinderen ontdekken dat tweeling-zijn een Superpower is

Met de oefening in dit e-book weten jullie en jullie tweeling nog beter wie ze zelf zijn, waar ze goed in zijn en wat hen uniek maakt. En dit allemaal bij elkaar maakt hen een echt superteam.

GratisErvaringen van andere tweelingouders

"Paulien heeft veel kennis als het gaat om tweelingen en geeft duidelijk advies waar je zeker in de praktijk mee aan de slag kan gaan." - Babiche, moeder van jongen/meisje tweeling (4 jaar)

 

"De afspraken met Paulien vonden ze heel leuk om naartoe te gaan. Het bewegen in de ruimte, het tekenen in combinatie met gesprekjes, pasten goed bij hen. Paulien was makkelijk in contact, zowel met ons als ouders als met onze zonen en ze voelden zich begrepen. Alleen dat al, was voor hen heel fijn. Wij als ouders merkten dat ze zich sterker zijn gaan voelen en daarmee beter eigen keuzes zijn gaan maken. Zelf zeggen ze dat Paulien hem goed heeft geholpen! - Odette, moeder van een eeneiige jongenstweeling (8 jaar)

 

"Paulien is super flexibel, denkt goed mee voor ideeën, geeft tips en handvatten waar je echt wat aan hebt." - Eva, moeder van  jongen/meisje tweeling (2 jaar)


Gegevens

Paulien Perfors

Waalwijk,

Noord-Brabant

06-14585281

@detweelingcoach

KvK nr.: 73108162

 

Privacyverklaring l Algemene voorwaarden l Veelgestelde vragen