Tweeling zwangerschapscursus


Allereerst wil ik jullie feliciteren!

Er staat jullie iets moois en bijzonders te wachten. Je bent in verwachting van niet één, maar twee kindjes. Een meerling zwangerschap is in veel opzichten niet te vergelijken met een eenling zwangerschap. Meer hormonen, meer klachten, meer dingen om te regelen, meer echo's en controles, een gynaecoloog i.p.v. een verloskundige, etc.

 

De zwangerschapslessen van Trotse Mama's zorgen ervoor dat je het vertrouwen in jezelf, je lichaam en je kindjes hebt. Door middel van de juiste technieken gecombineerd met de nodige dosis kennis ben jij, zijn jullie, straks voorbereid op de bevalling en de eerste tijd daarna. 

De lessen worden gegeven door Iris van Kessel, waarbij ik de tweede les verzorg en jullie alles vertel over de eerste periode met twee baby's en het opvoeden van een tweeling. Jullie mogen het hemd van mijn lijf vragen over tweelingen tijdens deze les 

 

De cursus start bij voldoende aanmeldingen

 

De tweeling zwangerschapscursus kan op 2 locaties gevolgd worden: Breda en Waalwijk. Het ligt aan de hoeveelheid aanmeldingen en locaties van zwangere vrouwen waar de cursus gestart zal worden. Aanmelden kan op de website van Trotse Mama's.