Coaching op maat


Elk coachtraject is op maat gemaakt. Zo past het traject echt bij jouw leven bij jouw gezin. Alle informatie is te vinden wanneer je op de onderstaande knoppen klikt.Tweeling-identiteit

Als tweelingouders heb je tijdens de opvoeding rekening te houden met drie identiteiten:

  1. Identiteit tweelingkind
  2. Identiteit tweelingkind
  3. Tweeling-identiteit

Deze laatste wordt al gauw door een "normale" (kinder)coach over het hoofd zien. Maar juist door deze tweeling-identiteit ontstaat er een soort duw-en-trek verhouding tussen de twee kinderen, welke voor uitdagingen en problemen kan zorgen. 

 

Enerzijds willen ze samen zijn, hetzelfde kunnen en alles delen, anderzijds willen ze los van elkaar zijn en echt hun eigen ding doen. Jullie als tweelingouders hebben de uitdaging gekregen om ervoor te zorgen dat er balans komt in deze verhouding. Om ervoor te zorgen dat ze ieder opgroeien tot de persoon die ze vanuit de kern zijn. Waarbij jullie rekening houden met het tweeling-zijn, maar ook met het feit dat het ieder twee eigen kinderen zijn.

 

Geen makkelijke taak, ik weet er alles van! Samen met jullie zorg ik dat er balans komt in deze duw-trek verhouding, zodat er rust en harmonie in huis komt. 


Ervaringen van andere tweelingouders

"Paulien is super flexibel, denkt goed mee voor ideeën, geeft tips en handvatten waar je echt wat aan hebt." - Eva, moeder van  jongen/meisje tweeling (2 jaar)

 

"De coachingssessies met Paulien waren erg waardevol; ze is flexibel, luistert goed, denkt mee, motiveert en helpt je verder in het proces." - Daniël, tweelingvader jongen/meisje 2 jaar

 

"Paulien heeft veel kennis als het gaat om tweelingen en geeft duidelijk advies waar je zeker in de praktijk mee aan de slag kan gaan." - Babiche, moeder van jongen/meisje tweeling (4 jaar)

 


Gegevens

Paulien Perfors

Waalwijk,

Noord-Brabant

06-14585281

@detweelingcoach

KvK nr.: 73108162

 

Privacyverklaring l Algemene voorwaarden l Veelgestelde vragen

Expert bij