De Tweelingcoach en het Corona virus


Hij is niet te missen. De banner groot bovenaan mijn pagina en ik begrijp dat deze wat meer uitleg vraagt. Dus bij dezen: 

 

Allereerst wil ik erbij zeggen dat ik het heel moeilijk vind om te bepalen wat ik zelf nou vind van het hele Coronavirus-hype-gedoe-spektakel. Aan de ene kant heb ik  het gevoel dat er paniek wordt gezaaid. De krantenkoppen schreeuwen van alles, diverse media tonen de heftige situatie in Italië en het RIVM adviseert contact te minimaliseren wanneer je maar een keer je neus ophaalt. 

 

Aan de andere kant blijft het aantal sterfgevallen in Nederland gelukkig nog laag en taferelen als in Italië zijn hier nog niet aan de orde. Maar onder het mom "Better safe than sorry" heb ik toch gekozen om maatregelen te treffen. Ik wil er zelf gewoon alles aan doen om verdere verspreiding en besmetting te voorkomen. En dat betekent dat je dingen voorlopig moet gaan uitstellen. Ter bescherming van de kinderen die ik coach en begeleid bij De Tweelingclub, ter bescherming van hun familie en naasten, ter bescherming van mezelf, mijn kinderen en mijn naasten. Maar bovenal om te voorkomen dat het virus zich in rap tempo verspreid en ik -zonder dat ik het zou weten- andere, kwetsbare mensen kan besmetten. Want het virus kan je ook bij je dragen zonder dat je klachten of symptomen ervaart. 

 

De maatregelen die ik tref, houden in: 

  • De Tweelingclub: de eerstvolgende Clubmiddag zal plaatsvinden op 15 april. Je kan jullie tweeling hier nog gewoon voor aanmelden. - 18 maart gaat dus NIET door

 

  • De workshop 'Tweelingen veroveren de Wereld' zal tot nader order uitgesteld worden - 25 maart gaat dus NIET door. Als eerste horen wanneer er meer bekend is over een nieuwe datum? Schrijf je dan vrijblijvend en gratis in voor de workshop. Je komt dan op de mailinglijst van de workshop.

 

  • Alle (coach)gesprekken worden indien mogelijk via Zoom (online videobellen) uitgevoerd. Indien dit niet mogelijk is zullen we de afspraak verplaatsen naar een later moment. Ik zal contact opnemen met iedereen die afspraken met me heeft staan.

Alle online activiteiten op De Tweelingplaats gaan natuurlijk gewoon door. Daarnaast kunnen jullie ook gewoon nog contact met me opnemen voor een kennismakingsgesprek of coachtraject. De Tweelingcoach blijft gewoon up-and-running! 

 

Heb je nog vragen over dit onderwerp, wees welkom om me een bericht te sturen via het contactformulier. 

 

Ontzettend bedankt voor jullie begrip en medewerking!

Lieve groet, 

Paulien

Ervaringen van andere tweelingouders

Babiche, moeder van twee-eiige j/m tweeling (4 jaar)

"Paulien heeft veel kennis als het gaat om tweelingen en geeft duidelijk advies waar je zeker in de praktijk mee aan de slag kan gaan."

 

Odette, moeder van een eeneiige jongenstweeling (8 jaar)

"De afspraken met Paulien vonden ze heel leuk om naartoe te gaan. Het bewegen in de ruimte, het tekenen in combinatie met gesprekjes, pasten goed bij hen. Paulien was makkelijk in contact, zowel met ons als ouders als met onze zonen en ze voelden zich begrepen. Alleen dat al, was voor hen heel fijn. Wij als ouders merkten dat ze zich sterker zijn gaan voelen en daarmee beter eigen keuzes zijn gaan maken. Zelf zeggen ze dat Paulien hem goed heeft geholpen!

 

Eva, moeder van twee-eiige j/m tweeling (2 jaar)

"Paulien is super flexibel, denkt goed mee voor ideeën, geeft tips en handvatten waar je echt wat aan hebt."


Gegevens

Paulien Perfors

Waalwijk,

Noord-Brabant

06-14585281

@detweelingcoach

KvK nr.: 73108162

 

Privacyverklaring l Algemene voorwaarden l Veelgestelde vragen

Agenda

Woensdag 27 mei

Live Q&A 'Schoolkeuze - Samen of apart?'

@ De Tweelingplaats

 

Woensdag 3 juni

Online workshop Tweelingen veroveren de Wereld