Lijkt het jullie tweelingkinderen leuk om kennis te maken met andere tweelingen? Om een middag gezellig met zijn allen aan de slag te gaan? En om daarbij dan ook nog eens zijn of haar eigen pad verder te ontdekken? Meld ze dan nu aan voor De Tweelingclub!


Hoe & wat

Elke maand vindt er een Clubmiddag plaats, met elk een eigen thema. Het belangrijkste van De Tweelingclub is dat jullie tweeling een geweldig leuke middag heeft met andere tweelingkinderen. Daarnaast gaan we - zonder er al teveel nadruk op te leggen - oefenen met het maken van eigen keuzes, samenwerken en alleen bezig zijn. Zo ontdekken jullie kinderen steeds meer hun eigen pad.

De Clubmiddagen voor 2019 staan gepland op: 

  • 19 februari - thema: Eigen keuzes maken

  • 18 maart - thema: Samenwerken met elkaar

  • 15 april  - thema: Samenwerken met andere kinderen

We starten om 14:30u en om 17:00u mogen de kids weer worden opgehaald. Zorg dat jullie op tijd zijn! 

Alles wat tijdens de Clubmiddag is gemaakt, mag natuurlijk mee naar huis. 

 

De Tweelingclub is voor alle tweelingen tussen de 7 en 10 jaar*. Zowel voor jongens, als voor meisjes en het maakt niet uit of ze een- of twee-eiig zijn. Er kunnen max. 10 kinderen meedoen.

 

* Zijn jouw kinderen iets jonger/ouder, maar willen ze toch komen, stuur me gerust een bericht.


Ervaren dat we heel veel samen kunnen... én alleen!


Waar

 Buurthuis Zanddonk 

Willaertpark 2a

5144 VM Waalwijk

 

Parkeren kan gratis voor de deur. Je houdt hiervoor de Beethovenlaan aan. We zullen gebruik maken van zaal 4.

 

Vanuit Tilburg en Den Bosch kunnen jullie ook met de bus (lijn 300/301) komen. Bushalte Mozartlaan is op loopafstand.

 "Mauro en Gio waren heel enthousiast en vonden de opdracht en het samen spelen met de andere tweeling ook erg leuk. Daarbij gaven ze ook aan jou heel lief en aardig te vinden. Ze nemen dan ook graag weer deel de volgende keer"Hoeveel

Jouw tweelingkinderen komen met zijn tweeën naar De Tweelingclub voor €25,- per Clubmiddag. De contributie is inclusief drinken, iets lekkers en materialen. Alle gemaakte spullen mogen natuurlijk mee naar huis. Uiterlijk 2 weken voor de eerste Clubmiddag ontvangen jullie een factuur voor alle drie de Clubmiddagen in één (wel zo handig).

 

Voorafgaand aan de eerste Clubmiddag plannen we een korte telefonische intake in (max. 30 minuten). Het is puur zodat ik weet wie er komen, hoe de karakters van de kinderen individueel, maar ook als duo zijn. Zo kan ik hen tijdens de Clubmiddagen het beste stimuleren en halen ze het meeste uit De Tweelingclub. 


Enthousiast geworden?

Meld jullie tweeling dan nu aan! Dat kan via onderstaande knop. 

Tot dan!