Gratis online workshop

In 5 stappen meer rust, ontspanning en plezier bij de opvoeding van jouw tweeling


Wil jij ook meer genieten van jouw tweeling, een gezelligere ouder zijn en op een ontspannen manier jouw tweeling opvoeden tot eigen, unieke personen?

De titel zegt het al: ik leer je welke 5 stappen jou helpen naar het opvoeden & opgroeien van jouw tweeling vanuit rust, ontspanning en plezier. Niet meer hele dagen scheidsrechteren, de minuten tellen tot het bedtijd is en alles op de weegschaal leggen, zodat het voelt dat alles eerlijk verdeeld is.

Heb je het gevoel dat je de hele dag achter de feiten aanloopt? 

Voel jij je schuldig als één van de twee meer krijgt, van wat dan ook?

Voel je je moe en wordt jouw lontje elke dag wat korter?

Heb je soms geen idee meer wat je moet doen met het typische tweelinggedrag van jouw kinderen? Ze doen elkaar na, vergelijken steeds en willen alles wat de ander heeft.

Lukt het maar niet om de leuke tweelingouder te zijn die je zo graag wilt zijn?

Doe dan nu mee met de gratis workshop:

In 5 stappen meer rust, ontspanning en plezier bij de opvoeding van jouw tweeling


Datum en tijd

Dinsdag 31 mei - 20:00u

 

Na inschrijving ontvangen jullie de link naar de online workshop per e-mail. Je kan de workshop binnen 24 uur terugkijken.


Tijdens deze workshop leer jij:

Waarom het zo lastig is om je geduld te bewaren met twee kindjes van dezelfde leeftijd in huis. 

Hoe je nou eens een keer wel aan tijd voor jezelf toekomt, zodat je opgeladen bent en met meer energie de dag door komt.

De vijf principes voor ontspannen, positief ouderschap. Waarbij je jouw tweeling opvoedt vanuit plezier, rust en ontspanning.

Waarom alles eerlijk verdelen niet de goede aanpak is.


Na deze workshop weet jij hoe je vanuit plezier en ontspanning jouw tweeling kan opvoeden tot eigen, unieke personen. Je weet hoe jij weer de leuke ouder wordt die je zo graag wilt zijn.


"Bedankt voor de uitleg, dit geeft me weer wat handvatten!"

"Gisterenavond een leuke, interessante en leerzame workshop gehad bij Paulien. Pre bij Paulien is dat ze zelf ook een tweeling heeft. Bij een tweeling opvoeden kom je toch andere uitdagingen tegen dan bij eenlingen. En dat is het fijn eens te sparren en ervaringen en tips van een coach en andere meerlingouders te krijgen."

"Bedankt voor deze gratis workshop, super interessant!"

"Dank, Paulien, deze tips waren erg welkom, dankjewel!"