Gratis


Deze mag je niet missen!


E-book: Laat jullie kinderen ontdekken dat tweeling-zijn een Superpower is!Speciaal voor iedereen met een tweeling in zijn of haar omgeving! Voor de tweelingouders, maar zeker ook opa's & oma's, familie, oppas, gastouders, en noem maar op van twee- of meerlingen.

 

Jullie kunnen hier al jullie vragen, foto's, dingen die je hebt meegemaakt en ervaringen kwijt. Geen vraag of verhaal is te gek! 

 

ūü镬†Elke eerste maandag van de maand geef ik om 20u live een Masterclass. De Masterclass kan¬†gaan over vragen die jullie hebben of over interessante onderwerpen over twee- en meerlingen.Het Tweelingcafé

Altijd al eens andere tweelingouders willen ontmoeten? Jullie kinderen laten spelen met andere tweelingen? Ervaringen uitwisselen met diegene die weten hoe het is om een tweeling te hebben? Dat kan bij Het Tweelingcafé! 

 

Nog geen nieuwe datum bekend van 15:00u tot 17:00u

Brasserie Het Genieten in Kaatsheuvel

 

Willen jullie hierbij zijn? Stuur een e-mail naar paulien@detweelingcoach.nl en laat even weten met hoeveel jullie komen. Aanmelden voor Het Tweelingcafé is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Check hier het evenement op Facebook!

 

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!