Gratis


Deze mag je niet missen!


E-book: Laat jullie kinderen ontdekken dat tweeling-zijn een Superpower is!Rituelen overzicht: voor rust en regelmaat

.


Speciaal voor iedereen met een tweeling in zijn of haar omgeving! Voor de tweelingouders, maar zeker ook opa's & oma's, familie, oppas, gastouders, en noem maar op van twee- of meerlingen.

 

Jullie kunnen hier al jullie vragen, foto's, dingen die je hebt meegemaakt en ervaringen kwijt. Geen vraag of verhaal is te gek! 

 

ūü镬†Elke eerste maandag van de maand geef ik om 20u live een Masterclass. De Masterclass kan¬†gaan over vragen die jullie hebben of over interessante onderwerpen over twee- en meerlingen.Het Tweelingcafé

Altijd al eens andere tweelingouders willen ontmoeten? Jullie kinderen laten spelen met andere tweelingen? Ervaringen uitwisselen met diegene die weten hoe het is om een tweeling te hebben? Dat kan bij Het Tweelingcafé! 

 

Nog geen nieuwe datum bekend van 15:00u tot 17:00u

Brasserie Het Genieten in Kaatsheuvel

 

Willen jullie hierbij zijn? Stuur een e-mail naar paulien@detweelingcoach.nl en laat even weten met hoeveel jullie komen. Aanmelden voor Het Tweelingcafé is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Check hier het evenement op Facebook!

 

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten! 


Ervaringen van andere tweelingouders

Babiche, moeder van twee-eiige j/m tweeling (4 jaar)

"Paulien heeft veel kennis als het gaat om tweelingen en geeft duidelijk advies waar je zeker in de praktijk mee aan de slag kan gaan."

 

Odette, moeder van een eeneiige jongenstweeling (8 jaar)

"De afspraken met Paulien vonden ze heel leuk om naartoe te gaan. Het bewegen in de ruimte, het tekenen in combinatie met gesprekjes, pasten goed bij hen. Paulien was makkelijk in contact, zowel met ons als ouders als met onze zonen en ze voelden zich begrepen. Alleen dat al, was voor hen heel fijn. Wij als ouders merkten dat ze zich sterker zijn gaan voelen en daarmee beter eigen keuzes zijn gaan maken. Zelf zeggen ze dat Paulien hem goed heeft geholpen!

 

Eva, moeder van twee-eiige j/m tweeling (2 jaar)

"Paulien is super flexibel, denkt goed mee voor idee√ęn, geeft tips en handvatten waar je echt wat aan hebt."


Gegevens

Paulien Perfors

Waalwijk,

Noord-Brabant

06-14585281

@detweelingcoach

KvK nr.: 73108162

 

Privacyverklaring l Algemene voorwaarden l Veelgestelde vragen

Agenda

Woensdag 27 mei

Live Q&A 'Schoolkeuze - Samen of apart?'

@ De Tweelingplaats

 

Woensdag 3 juni

Online workshop Tweelingen veroveren de Wereld