Gratis


Deze mag je niet missen!


E-book: Laat jullie kinderen ontdekken dat tweeling-zijn een Superpower is!Weekplanner

.


Rituelen overzicht: voor rust en regelmaat

.


Speciaal voor iedereen met een tweeling in zijn of haar omgeving! Voor de tweelingouders, maar zeker ook opa's & oma's, familie, oppas, gastouders, en noem maar op van twee- of meerlingen.

 

Jullie kunnen hier al jullie vragen, foto's, dingen die je hebt meegemaakt en ervaringen kwijt. Geen vraag of verhaal is te gek! 

 

🎥 Elke eerste maandag van de maand geef ik om 20u live een Masterclass. De Masterclass kan gaan over vragen die jullie hebben of over interessante onderwerpen over twee- en meerlingen.Ervaringen van andere tweelingouders

Babiche, moeder van twee-eiige j/m tweeling (4 jaar)

"Paulien heeft veel kennis als het gaat om tweelingen en geeft duidelijk advies waar je zeker in de praktijk mee aan de slag kan gaan."

 

Odette, moeder van een eeneiige jongenstweeling (8 jaar)

"De afspraken met Paulien vonden ze heel leuk om naartoe te gaan. Het bewegen in de ruimte, het tekenen in combinatie met gesprekjes, pasten goed bij hen. Paulien was makkelijk in contact, zowel met ons als ouders als met onze zonen en ze voelden zich begrepen. Alleen dat al, was voor hen heel fijn. Wij als ouders merkten dat ze zich sterker zijn gaan voelen en daarmee beter eigen keuzes zijn gaan maken. Zelf zeggen ze dat Paulien hem goed heeft geholpen!

 

Eva, moeder van twee-eiige j/m tweeling (2 jaar)

"Paulien is super flexibel, denkt goed mee voor ideeën, geeft tips en handvatten waar je echt wat aan hebt."


Gegevens

Paulien Perfors

Waalwijk,

Noord-Brabant

06-14585281

@detweelingcoach

KvK nr.: 73108162

 

Privacyverklaring l Algemene voorwaarden l Veelgestelde vragen