Het traject 4 - 10 jaar


Uniek / Open blik / Creatief / Oplossingsgericht / Eigen identiteit ontwikkelen / Samenwerken / Informeel / Alle kanten bekeken


De trajecten bij De Tweelingcoach zijn net even iets anders dan je wellicht van andere (kinder)coaches kent. 

 

Ik ben ervan overtuigd dat een hulpvraag nooit alleen van één kind is, zeker niet wanneer het om tweelingen gaat. Ik vind het daarom belangrijk om ook sessies in te plannen met tweelingbroer/-zus of met het hele gezin. 

 

Een traject start altijd met een intake-gesprek (60 - 90 min.) We beginnen samen, maar ik ga ook met ieder apart kort in gesprek. Op deze manier kan ik de hulpvraag vanuit alle posities bekijken. Vervolgens formuleren we samen uitgebreid de hulpvraag. Als we besluiten samen door te gaan, plannen we meteen 4 sessies en de evaluatie in, zoals hiernaast staat afgebeeld.

 

De sessies (45 min.) bestaan uit het voeren van gesprekken, het doen van spelletjes, rollenspellen en praktische oefeningen. Het kan ook zijn dat we creatief aan de slag gaan. 

 

Na elke sessie stuur ik jullie een e-mail. Hierin staat wat we tijdens de sessie hebben gedaan, wat de voortgang is, of er thuisoefeningen zijn en indien van toepassing tips en tricks. Zo kunnen jullie thuis ook aan de slag!

 

Tijdens de evaluatie (60 min.) beantwoorden we de volgende vragen: Hoe gaat het nu? Waar stonden jullie? Waar staan jullie nu? We bespreken de voortgang en bekijken of het nodig is om door te gaan. Klaar? Dan ronden we het traject af.

 

Blijkt tijdens de evaluatie dat we nog niet helemaal klaar zijn, dan plannen we nog 3 extra sessies. In overleg is dit 1 op 1 / 1 op 2 / gezinssessie. Jullie betalen in dit geval alleen de sessies die nodig blijken.Werkmap

Jullie kind verzamelt van alles tijdens een traject bij mij. Dit bundel ik samen in één werkmap. De werkmap bevat:

  • Intakeformulier;
  • Oefeningen uit sessies;
  • Dingen die tijdens de sessies zijn gemaakt/getekend/geschilderd/etc.;
  • Thuisoefeningen;
  • Evaluatieformulieren;
  • Tips en adviezen voor de ouders.

Zo wordt de werkmap iets waar jullie kind regelmatig in terug kan kijken, kan oefenen met wat hij/zij heeft geleerd, kan zien welke succeservaringen het allemaal heeft gehad, hoe hij/zij is gegroeid. 

 

Maar de werkmap is zeker ook bedoeld als handboek voor de ouders. Zien jullie oud gedrag terugkomen? Dan kunnen jullie direct zelf handelen.


Hoeveel

Per traject bekijk ik hoeveel sessies ik denk nodig te hebben. Ik maak voor elk gezin een offerte op maat. Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.

 

In ongeveer 2-3 maanden gaan jullie een transformatie zien. Er komt meer rust in huis, meer harmonie. Jullie tweeling is zelfverzekerder en heeft ontdekt dat tweeling-zijn een Superpower is!


Tweeling-zijn is een Superpower!

Ervaringen van andere tweelingouders

Babiche, moeder van twee-eiige j/m tweeling (4 jaar)

"Paulien heeft veel kennis als het gaat om tweelingen en geeft duidelijk advies waar je zeker in de praktijk mee aan de slag kan gaan."

 

Odette, moeder van een eeneiige jongenstweeling (8 jaar)

"De afspraken met Paulien vonden ze heel leuk om naartoe te gaan. Het bewegen in de ruimte, het tekenen in combinatie met gesprekjes, pasten goed bij hen. Paulien was makkelijk in contact, zowel met ons als ouders als met onze zonen en ze voelden zich begrepen. Alleen dat al, was voor hen heel fijn. Wij als ouders merkten dat ze zich sterker zijn gaan voelen en daarmee beter eigen keuzes zijn gaan maken. Zelf zeggen ze dat Paulien hem goed heeft geholpen!

 

Eva, moeder van twee-eiige j/m tweeling (2 jaar)

"Paulien is super flexibel, denkt goed mee voor ideeën, geeft tips en handvatten waar je echt wat aan hebt."


Gegevens

Paulien Perfors

Waalwijk,

Noord-Brabant

06-14585281

@detweelingcoach

KvK nr.: 73108162

 

Privacyverklaring l Algemene voorwaarden l Veelgestelde vragen