het tweeling abonnement


Met het Tweeling Abonnement haal jij het beste uit jouw Tweelingouderschap. Op het moment dat jij tegen een vraag of uitdaging aanloopt, plan je een coachsessie met me in. Ik geef praktische tips en adviezen waarmee jij en jullie direct aan de slag kunnen. Zo hoef je het wiel niet zelf uit te vinden, maar kan jij en kunnen jullie direct verder op de goede weg. En dat scheelt tijd, frustratie en onzekerheid. Met het Tweeling Abonnement kan jij vol gaan voor positief en ontspannen Tweelingouderschap!

Het leven van een tweelingouder bevat net even meer en andere uitdagingen dan bij ouders van eenlingen. Het is zoiets als appels en peren. Voor het opvoeden van eenlingen is overal informatie te vinden. Er zijn duizenden websites, coaches en instanties. Voor twee- en meerlingen is dit er niet. En daarom is er nu het Tweeling Abonnement.Dit pakket is compleet, met alles erop en eraan en volledig afgestemd op tweelingouders en hun leven.

> Drie, acht of twaalf maanden persoonlijke coaching;

> Coachsessies inplannen wanneer jij het het wilt. Bij sprongetjes, nieuwe fases of wanneer jullie tegen uitdagingen aanlopen. Op elk gewenst moment deskundig advies en tips krijgen;

 

> Extra coaching in De Tweeling Community op Facebook;

 

> Elke maand een live Vragenuurtje in De Tweeling Community op Facebook;

 

> In De Tweeling Community op Facebook ervaringen uitwisselen met andere  tweelingouders. Zij weten als geen ander hoe het is om een tweeling op te voeden en om een druk leven te hebben;

 

> Op elk moment de Tweelinglijn kunnen bellen voor snelle tips & tricks.Wat zit er inbegrepen in Het Tweeling abonnement?

Online coachsessies van 60 minuten
(t.w.v. €154,- / €308,- / €462,-)

Tijdens deze sessies gaan we jullie uitdagingen, vragen en/of problemen bekijken en wat voor jouw gezin de gewenste uitkomst is. Tijdens de sessies ontvang jij praktische tips en adviezen waarmee jij direct aan de slag kan.

  • 3 maanden coaching: 2 sessies
  • 8 maanden coaching: 4 sessies
  • 12 maanden coaching: 6 sessies

Deelname aan de online workshop Tweelingen veroveren de Wereld
(t.w.v. €15,-)

De wereld van tweelingen is vaak een zoektocht. Zowel voor de tweelingouders als voor de tweeling zelf. Helaas hebben we geen volledige routemap naar gelukkige, zelfverzekerde tweelingkinderen die klaar zijn om de wereld te veroveren. Echter heb ik wel een stuk van deze routemap ontdekt en tijdens deze online workshop geef ik jou de belangrijkste tips & tricks over het opvoeden van een tweeling (of meerling).


BONUS! Besloten Facebook groep 'De Tweeling Community' 
(t.w.v. €119,40)

Een community speciaal voor alle tweelingouders van de Tweelingcoach. Elke maand is er een live Vragenuurtje. Hier kan jij al jouw vragen stellen. Daarnaast is het dè plek om jullie ervaringen delen en te sparren met andere tweelingouders. Jij krijgt in deze community extra coaching van mij en van elkaar. Samen voor & door tweelingouders. 


BONUS! De Tweelinglijn
(exclusief voor abonnees)

Op elk gewenst moment (van 08:00u tot 21:00u) mag jij mij bellen. Voor snelle tips & trick of een luisterend oor op het moment dat jij het nodig hebt.


Dit samen is al gauw €600,- waard, maar ik verklap jullie een geheimpje.. Dat gaan jullie er niet voor betalen!

Speciaal voor jullie:

Het Tweeling Abonnement is er voor de speciale prijs van €39,95 per maand voor 3, 8 of 12 maanden.

 

Je kan direct gebruik maken van alle diensten uit het pakket. 

 


YES! We gaan ervoor!

Super leuk dat jij interesse hebt in Het Tweeling Abonnement. Het is natuurlijk wel prettig om eerst even kennis te maken. Een digitaal kopje koffie of thee drinken. Via onderstaande knop plan je eenvoudig een gratis kennismaking. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Mocht je het al helemaal zeker weten, dan kan je direct de eerste maand in het winkelmandje plaatsen en afrekenen. Ik neem dan binnen één week contact met jou op voor de kennismaking.

Het Tweeling abonnement

Tot 1 januari 2021 betalen jij helemaal niks! Vanaf januari ontvang je elke maand een factuur van 39,95 euro welke betaald kan worden middels iDeal.

€ 39,95

€ 0,00
* De maanden tot januari 2021 krijgen jullie gratis cadeau. Vanaf 1 januari 2021 gaan de 3, 8 of 12 maanden in. In de gratis maanden zit een kennismaking, 1 gratis (online) coachsessie en alle bijkomende diensten van het abonnement.

Ervaringen van andere tweelingouders

"Paulien is super flexibel, denkt goed mee voor ideeën, geeft tips en handvatten waar je echt wat aan hebt." - Eva, moeder van  jongen/meisje tweeling (2 jaar)

 

"De coachingssessies met Paulien waren erg waardevol; ze is flexibel, luistert goed, denkt mee, motiveert en helpt je verder in het proces." - Daniël, tweelingvader jongen/meisje 2 jaar

 

"Paulien heeft veel kennis als het gaat om tweelingen en geeft duidelijk advies waar je zeker in de praktijk mee aan de slag kan gaan." - Babiche, moeder van jongen/meisje tweeling (4 jaar)

 


Gegevens

Paulien Perfors

Waalwijk,

Noord-Brabant

06-14585281

@detweelingcoach

KvK nr.: 73108162

 

Privacyverklaring l Algemene voorwaarden l Veelgestelde vragen

Expert bij