het tweeling abonnement


Het leven met een tweeling of meerling in huis is net even iets anders dan met eenlingen. Er zijn meer en andere dingen om rekening mee te houden. Wanneer tweelingouders voor het eerst te horen krijgt dat ze een tweeling verwachten, gaan ze meestal direct op zoek naar de beste informatie over alles wat met tweelingen te maken heeft. Maar ook wanneer jullie tweeling al ouder is, is Het Tweeling Abonnement onmisbaar.

Ik weet als geen ander dat genieten soms in het nauw wordt gedreven door alle uitdagingen en obstakels. Samen gaan we het omdraaien en ervoor zorgen dat alle uitdagingen en obstakels in het nauw worden gedreven door het genieten van jullie gezin.


Eindejaarsactie: Gratis Tweeling Abonnement tot januari 2021!*Dit pakket is compleet, met alles erop en eraan en volledig afgestemd op tweelingmoeder en hun leven.

> Drie, acht of twaalf maanden persoonlijke coaching;

> Coachsessies inplannen wanneer jij het nodig hebt.

Op het gewenste moment deskundig advies en tips krijgen;

 

> Extra coaching in De Tweeling Community op Facebook;

 

> Elke maand een live Vragenuurtje in De Tweeling Community op Facebook;

 

> In De Tweeling Community op Facebook ervaringen uitwisselen met andere  tweelingmoeders. Zij weten als geen ander hoe het is om een tweeling op te voeden en om een druk leven te hebben;

 

> Op elk moment de Tweelinglijn kunnen bellen voor snelle tips & tricks.Wat zit er inbegrepen in Het Tweeling abonnement?

Online coachsessies van 60 minuten
(t.w.v. €154,- / €308,- / €462,-)

Tijdens deze sessies gaan we jouw huidige situatie bekijken aan de hand van het Tweelingouderschapswiel en kijken we natuurlijk naar jouw ideale situatie. Tijdens de sessies werken we naar die ideale situatie.

  • 3 maanden coaching: 2 sessies
  • 8 maanden coaching: 4 sessies
  • 12 maanden coaching: 6 sessies

Deelname aan de online workshop Tweelingen veroveren de Wereld
(t.w.v. €15,-)

De wereld van tweelingen is vaak een zoektocht. Zowel voor de tweelingouders als voor de tweeling zelf. Helaas hebben we geen volledige routemap naar gelukkige, zelfverzekerde tweelingkinderen die klaar zijn om de wereld te veroveren. Echter heb ik wel een stuk van deze routemap ontdekt en tijdens deze online workshop geef ik jou de belangrijkste tips & tricks over het opvoeden van een tweeling (of meerling).


BONUS! Besloten Facebook groep 'De Tweeling Community' 
(t.w.v. €119,40)

Een community speciaal voor alle tweelingmama's van Het Tweeling Abonnement & de online cursus. Elke maand is er een live Vragenuurtje. Hier kan jij al jouw vragen stellen. Daarnaast is het dè plek om jullie ervaringen delen en te sparren met andere tweelingmoeders. Jij krijgt in deze community extra coaching van mij en van elkaar. Samen voor & door tweelingmoeders. 


BONUS! De Tweelinglijn
(exclusief voor abonnees)

Op elk gewenst moment (van 08:00u tot 21:00u) mag jij mij bellen. Voor snelle tips & trick of een luisterend oor op het moment dat jij het nodig hebt.


Dit samen is meer dan €600,- waard, maar ik verklap jullie een geheimpje.. Dat gaan jullie er niet voor betalen!

Speciaal voor jullie:

Het Tweeling Abonnement is er voor de speciale prijs van €39,95 per maand voor 3, 8 of 12 maanden.

 

EINDEJAARSACTIE!
Tot januari 2021 betaal je helemaal niks én ontvang jij één extra coachsessie cadeau! Deze sessie dien je af te nemen in 2020. Natuurlijk kan jij vanaf dag 1 gebruik maken van alle bijkomende diensten van het Tweeling Abonnement.

 

2 sessies betalen = 3 ontvangen

4 sessies betalen = 5 ontvangen

6 sessies betalen = 7 ontvangen


YES! We gaan ervoor!

Super leuk dat jij interesse hebt in Het Tweeling Abonnement. Het is natuurlijk wel prettig om eerst even kennis te maken. Een digitaal kopje koffie of thee drinken. Via onderstaande knop plan je eenvoudig een gratis kennismaking. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Mocht je het al helemaal zeker weten, dan kan je direct de eerste maand in het winkelmandje plaatsen en afrekenen. Ik neem dan binnen één week contact met jou op voor de kennismaking.

Het Tweeling abonnement

Tot 1 januari 2021 betalen jij helemaal niks! Vanaf januari ontvang je elke maand een factuur van 39,95 euro welke betaald kan worden middels iDeal.

€ 39,95

€ 0,00
* De maanden november en december 2020 krijgen jullie gratis cadeau. Vanaf 1 januari 2021 gaan de 3, 8 of 12 maanden in. In de gratis maanden zit een kennismaking, 1 gratis (online) coachsessie en alle bijkomende diensten van het abonnement.

Ervaringen van andere tweelingouders

"Paulien is super flexibel, denkt goed mee voor ideeën, geeft tips en handvatten waar je echt wat aan hebt." - Eva, moeder van  jongen/meisje tweeling (2 jaar)

 

"De coachingssessies met Paulien waren erg waardevol; ze is flexibel, luistert goed, denkt mee, motiveert en helpt je verder in het proces." - Daniël, tweelingvader jongen/meisje 2 jaar

 

"Paulien heeft veel kennis als het gaat om tweelingen en geeft duidelijk advies waar je zeker in de praktijk mee aan de slag kan gaan." - Babiche, moeder van jongen/meisje tweeling (4 jaar)

 


Gegevens

Paulien Perfors

Waalwijk,

Noord-Brabant

06-14585281

@detweelingcoach

KvK nr.: 73108162

 

Privacyverklaring l Algemene voorwaarden l Veelgestelde vragen

Tweelingexpert bij