het tweeling abonnement


Compleet coachingspakket voor een vast, laag maandbedrag. Meld je nu aan en maak gebruik van alle bijkomende voordelen!


Het leven met een tweeling of meerling in huis is net even iets anders dan met eenlingen. Er zijn meer en andere dingen om rekening mee te houden. Wanneer tweelingouders voor het eerst te horen krijgt dat ze een tweeling verwachten, gaan ze meestal direct op zoek naar de beste informatie over alles wat met tweelingen te maken heeft. 

 

Maar ook wanneer jullie tweeling al ouder is, is Het Tweeling abonnement onmisbaar. Lees snel verder.

Dit pakket is compleet, met alles erop en eraan en volledig afgestemd op tweelingouders en hun kinderen.

Hoe zou het zijn als...

     ... jullie zelf naar wens coachsessies kunnen inplannen? Zodat jullie bij elke uitdaging deskundig advies en tips krijgen.

 

     ... jullie elke maand een live Q&A kunnen volgen in een Facebook community waarbij jullie al jullie vragen kunnen stellen?

 

    ... in de Facebook community ervaringen kunnen uitwisselen met andere tweelingouders? Zij weten ten slotte het beste hoe het is om tweelingouder te zijn.

 

    ... jullie op elk moment De Tweelinglijn kunnen bellen voor snelle tips & tricks?

 

   ... jullie zelfverzekerd en positief in jullie rol als tweelingouders staan?


Wat zit er inbegrepen in Het Tweeling abonnement?

 • 6 online coachsessies van 60 minuten
  (t.w.v. €390,-)

  Tijdens deze sessies gaan we jullie huidige situatie bekijken en kijken we natuurlijk naar jullie ideale situatie. Hoe willen jullie dat jullie huishouden en opvoeding eruit ziet? Tijdens de sessies gaan we werken naar die ideale situatie.

 • 6 telefonische consulten Inchecken & bijsturen van max. 30 minuten 
  (t.w.v. €150,-)

  Na de online sessie gaan jullie zelf thuis aan de slag. Om deze sessie extra kracht bij te zetten plannen we na elke sessie ook een telefonisch consult in. Zo kunnen we direct bijsturen en zorgen dat de aanpak echt past bij jullie gezin. 

 • Deelname aan de online workshop Tweelingen veroveren de Wereld
  (t.w.v. €15,-)

  De wereld van tweelingen is vaak een zoektocht. Zowel voor de tweelingouders als voor de tweeling zelf. Helaas hebben we geen volledige routemap naar gelukkige, zelfverzekerde tweelingkinderen die klaar zijn om de wereld te veroveren. Echter heb ik wel een stuk van deze routemap ontdekt en tijdens deze online workshop geef ik jullie de belangrijkste tips & tricks over het opvoeden van een tweeling (of meerling).

 • Bonus! Besloten Facebook Community 'De Tweeling Community' 
  (indien gewenst)

  Een community speciaal voor alle tweelingouders van Het Tweelingabonnement. Elke maand is er een live Q&A. Hier kunnen jullie al jullie vragen stellen. Daarnaast is het dè plek om jullie ervaringen delen en te sparren met andere tweelingouders. Jullie krijgen in deze community extra coaching van mij en van elkaar. Samen voor & door tweelingouders. 

 • Bonus! De Tweelinglijn

  Op elk gewenst moment mogen jullie mij bellen. Voor snelle tips & trick op het moment dat jullie het kunnen gebruiken.

Dit samen is meer dan €600,- waard

Speciaal voor jullie:

Het Tweeling abonnement is er voor de speciale prijs van €39,95 per maand voor 12 maanden.

 

Dat betekent dat jullie bijna €200,- besparen met het Tweeling abonnement!


Samen gaan we voor:

 • De best mogelijke toekomst van jullie tweelingkinderen;
 • Steviger en positiever in jullie schoenen als tweelingouders;
 • Jullie weten wat de beste opvoeding is voor jullie tweeling;
 • Jullie tweelingkinderen kunnen (nog) beter hun eigen-ik ontwikkelen.

Voor positiviteit, energie, rust en harmonie!


Het Tweeling abonnement

Betaal de eerste maand direct in de webshop. Vervolgens ontvangen jullie elke maand een factuur, welke betaald kan worden middels iDeal.

€ 39,95

Het Tweeling abonnement

Het hele jaar in één keer betalen? Dat kan zeker. Het voordeel hiervan is dat je een leuke bonus ontvangt, namelijk €20,- korting op de totaalprijs.

€ 479,40

€ 459,40


Ervaringen van andere tweelingouders

"Paulien heeft veel kennis als het gaat om tweelingen en geeft duidelijk advies waar je zeker in de praktijk mee aan de slag kan gaan." - Babiche, moeder van jongen/meisje tweeling (4 jaar)

 

"De afspraken met Paulien vonden ze heel leuk om naartoe te gaan. Het bewegen in de ruimte, het tekenen in combinatie met gesprekjes, pasten goed bij hen. Paulien was makkelijk in contact, zowel met ons als ouders als met onze zonen en ze voelden zich begrepen. Alleen dat al, was voor hen heel fijn. Wij als ouders merkten dat ze zich sterker zijn gaan voelen en daarmee beter eigen keuzes zijn gaan maken. Zelf zeggen ze dat Paulien hem goed heeft geholpen! - Odette, moeder van een eeneiige jongenstweeling (8 jaar)

 

"Paulien is super flexibel, denkt goed mee voor ideeën, geeft tips en handvatten waar je echt wat aan hebt." - Eva, moeder van  jongen/meisje tweeling (2 jaar)


Gegevens

Paulien Perfors

Waalwijk,

Noord-Brabant

06-14585281

@detweelingcoach

KvK nr.: 73108162

 

Privacyverklaring l Algemene voorwaarden l Veelgestelde vragen