het Tweeling Abonnement


Het leven van een tweelingouder bevat net even meer en andere uitdagingen dan bij ouders van eenlingen. Het is zoiets als appels en peren. Voor het opvoeden van eenlingen is overal informatie te vinden. Er zijn duizenden websites, coaches en instanties. Voor twee- en meerlingen is dit er niet. En daarom is er nu het Tweeling Abonnement.

Haal het beste uit jouw tweelingouderschap

Coaching wanneer jij het wil / nodig hebt

Minder strijd en frustratie, meer plezier en positiviteit!Jouw tweeling positief & ontspannen opvoeden!

6 of 12 maanden coaching in het tweelingouderschap;

Coachsessies inplannen wanneer jij het het wilt. Bij sprongetjes, nieuwe fases of wanneer jullie tegen uitdagingen aanlopen. Op elk gewenst moment deskundig advies en tips krijgen;

 

Op elk moment de Tweelinglijn kunnen bellen voor snelle tips & tricks.Wat zit er inbegrepen in Het Tweeling abonnement?

Online coachsessies van 60 minuten

Tijdens deze sessies gaan we jullie uitdagingen, vragen en/of problemen bekijken en wat voor jouw gezin de gewenste uitkomst is. Tijdens de sessies ontvang jij praktische tips en adviezen waarmee jij direct aan de slag kan.

  • 6 maanden coaching: 3 sessies
  • 12 maanden coaching: 6 sessies

Deelname aan de online workshop Tweelingen veroveren de Wereld

 

De wereld van tweelingen is vaak een zoektocht. Zowel voor de tweelingouders als voor de tweeling zelf. Helaas hebben we geen volledige routemap naar gelukkige, zelfverzekerde tweelingkinderen die klaar zijn om de wereld te veroveren. Echter heb ik wel een stuk van deze routemap ontdekt en tijdens deze online workshop geef ik jou de belangrijkste tips & tricks over het opvoeden van een tweeling (of meerling).


BONUS! De Tweelinglijn
(exclusief voor abonnees)

Op elk gewenst moment (van 08:00u tot 21:00u) mag jij mij bellen. Voor snelle tips & trick of een luisterend oor op het moment dat jij het nodig hebt.

Speciaal voor jullie:

Het Tweeling Abonnement is er voor de speciale prijs van €39,95 per maand voor 6 of 12 maanden. 

 

Plan direct een kennismaking in en ik leg jullie alles uit over het Tweeling Abonnement!YES! We gaan ervoor!

Mocht je het al helemaal zeker weten, dan kan je direct de eerste maand in het winkelmandje plaatsen en afrekenen. Ik neem dan binnen één week contact met jou op voor de kennismaking.

Het Tweeling abonnement

€ 39,95