How to survive..                                                                ..jullie tweeling in de peuterpuberteit


Welkom! Wat goed dat jullie je hebben aangemeld voor de online cursus over een tweeling in de peuterpuberteit. Jullie gaan tijdens deze cursus veel leren over het gedrag dat jullie tweeling vertoont, waarom ze dat doen en natuurlijk het belangrijkste: Hoe overleven jullie deze heftige fase? In 5 lessen laat ik jullie zien hoe je deze peuterpuberteit van jullie tweeling positief gaan doorkomen en hoe jullie er zo veel mogelijk van kan genieten. Let's do it!


Hieronder staan de lessen die jullie gaan helpen bij het overleven van de peuterpuberteit bij jullie tweeling. Elke les bevat een video waarin ik wat meer vertel over het thema van die les. Daarnaast staat er een werkboek klaar om gedownload te worden. De activiteiten in de werkboeken verschillen per les. Sommige oefeningen doe je samen met jullie kids, andere alleen of samen met je partner. 

 

De informatie en skills die je tijdens deze cursus leert, gaan ervoor zorgen dat jullie positiever door de peuterpuberteit gaan. Zodat jullie er allemaal ook van kunnen genieten en zodat jullie voornamelijk mooie herinneringen overhouden aan deze tijd. Oke, we gaan beginnen!

Ervaringen van andere tweelingouders

"Paulien heeft veel kennis als het gaat om tweelingen en geeft duidelijk advies waar je zeker in de praktijk mee aan de slag kan gaan." - Babiche, moeder van jongen/meisje tweeling (4 jaar)

 

"De afspraken met Paulien vonden ze heel leuk om naartoe te gaan. Het bewegen in de ruimte, het tekenen in combinatie met gesprekjes, pasten goed bij hen. Paulien was makkelijk in contact, zowel met ons als ouders als met onze zonen en ze voelden zich begrepen. Alleen dat al, was voor hen heel fijn. Wij als ouders merkten dat ze zich sterker zijn gaan voelen en daarmee beter eigen keuzes zijn gaan maken. Zelf zeggen ze dat Paulien hem goed heeft geholpen! - Odette, moeder van een eeneiige jongenstweeling (8 jaar)

 

"Paulien is super flexibel, denkt goed mee voor ideeën, geeft tips en handvatten waar je echt wat aan hebt." - Eva, moeder van  jongen/meisje tweeling (2 jaar)


Gegevens

Paulien Perfors

Waalwijk,

Noord-Brabant

06-14585281

@detweelingcoach

KvK nr.: 73108162

 

Privacyverklaring l Algemene voorwaarden l Veelgestelde vragen