How to survive..                                                                ..jullie tweeling in de peuterpuberteit


We kennen het allemaal wel met twee peuters in huis. Het is soms heftig! Tweemaal driftbuien, tweemaal een eigen zin doordrammen, tweemaal niet luisteren en tweemaal ruzie & strijd. Tel daarbij op het huishouden, werk, relatie, sporten, vrienden en familie.. En oja, je wil eigenlijk ook nog wel wat tijd voor jezelf.

Veel tweelingouders ervaren de peuterpuberteit als pittig, vermoeiend en geven toe dat hun energie halverwege de dag eigenlijk al op is."De online cursus maakt je bewust van wat er opvoedkundig allemaal mogelijk is tijdens de peuterpuberteit. Met nuttige en praktische adviezen werden we in staat gesteld strijdmomenten te voorkomen. De coachingssessies met Paulien waren erg waardevol; ze is flexibel, luistert goed, denkt mee, motiveert en helpt je verder in het proces." Daniël, tweelingvader jongen/meisje 2 jaar

"Een tweeling van twee en een kleuter van bijna vier maakten het voor ons pittig om de sfeer in huis gezellig te houden. Paulien kwam op ons pad, precies op het juiste momenten. We hebben deelgenomen aan de cursus en veel nieuwe inzichten gekregen en de overstap van verzorgen naar begeleiden kunnen maken. Ook leren omdenken en sturen. Dit heeft er bij ons voor gezorgd dat de rust en positieve sfeer in huis terug is.

Absoluut de moeite waard! - Carola, tweelingmoeder jongen/meisje 2 jaar & dochter 3 jaar


Praktische informatie

  • Elke twee weken een nieuwe les;

  • 3 keuzepakketten;

  • Je ontvang de lessen altijd op maandag;

  • De gehele cursus (Beter & Best) duurt 10 weken;

  • Elke les bestaat uit een video & werkboek;

  • Elke video duurt tussen de 15 - 20 minuten;

  • De tijdsinvestering per les is ongeveer 2 uur (maar uiteindelijk levert het jullie tijd op) ;

  • 2 jaar toegang tot de online leeromgeving;

  • Toegang tot de besloten Facebookgroep 'De Tweeling Community' met elke maand een live Q&A en de mogelijkheid om snelle vragen te stellen en te sparren met andere tweelingouders.

 


Online cursus inclusief coachsessies

Ga je voor het Best-pakket, dan krijg jij 2 online coachsessies. Indien gewenst kan jij natuurlijk altijd nog extra sessies aanschaffen. De investering hiervoor is €77,- per sessie. Ook bij de andere pakketten is er de mogelijkheid om extra coachsessies te bestellen. In dit gevallen stuur je mij een e-mail (paulien@detweelingcoach.nl) Uit ervaring is gebleken dat de coachsessies echt waarde toevoegen aan de online cursus. We gaan dan meer inzoomen op jouw huidige situatie.

 

Mocht je het Goed-pakket hebben gekocht en nog door willen met een uitgebreid pakket, dan ontvang je de investering van het Goed-pakket als korting. Je betaalt dus nooit dubbel.

 

Heb je toch nog vragen?

Yes, wij doen mee!

Kies hieronder één van de drie pakketten. Plaats het pakket in je winkelwagentje, reken af en start maandag met de cursus.

Goed

€ 67,50

Beter

€ 147,50

Best

€ 297,50"We zijn heel blij dat we de cursus hebben gedaan bij Paulien! Het heeft de rust teruggebracht in ons gezin. We hadden flink wat strijd met onze pittige dochter van twee jaar en door de tips en inzichten die Paulien ons heeft gegeven, kunnen we hier nu een stuk beter mee omgaan en is het weer veel gezelliger in huis. We willen Paulien bedanken voor al haar tips en adviezen! -  Myrna, tweelingmoeder jongen/meisje 2 jaar

"Paulien heeft duidelijk ervaring met tweelingen en met haar enthousiasme weet ze lastige peuterpuberteit onderwerpen leuk te maken en in duidelijke brokken te hakken. Langzaam maar zeker werk je naar een duidelijk plan voor jezelf en je tweeling." -  Hans, tweelingvader jongen/meisje 2 jaar


Ervaringen van andere tweelingouders

"Paulien is super flexibel, denkt goed mee voor ideeën, geeft tips en handvatten waar je echt wat aan hebt." - Eva, moeder van  jongen/meisje tweeling (2 jaar)

 

"De coachingssessies met Paulien waren erg waardevol; ze is flexibel, luistert goed, denkt mee, motiveert en helpt je verder in het proces." - Daniël, tweelingvader jongen/meisje 2 jaar

 

"Paulien heeft veel kennis als het gaat om tweelingen en geeft duidelijk advies waar je zeker in de praktijk mee aan de slag kan gaan." - Babiche, moeder van jongen/meisje tweeling (4 jaar)

 


Gegevens

Paulien Perfors

Waalwijk,

Noord-Brabant

06-14585281

@detweelingcoach

KvK nr.: 73108162

 

Privacyverklaring l Algemene voorwaarden l Veelgestelde vragen

Expert bij