How to survive..                                                                ..jullie tweeling in de peuterpuberteit


Twee peuters in huis.. Het is niet niks. Jullie tweeling verandert van lieve baby'tjes naar echte mensjes met een eigen wil en mening. Die transformatie gaat hand in hand met typisch peutergedrag: Alles zelf willen doen, niet tot rede vatbaar zijn, driftbuien en niet luisteren. Maar weet, de peuterpuberteit is super belangrijk. De peuterpuberteit is de eerste stap naar zelfstandigheid en het ontwikkelen van jouw eigen identiteit. Extra belangrijk voor tweelingen dus!

Veel tweelingouders ervaren de peuterpuberteit als pittig, vermoeiend en geven toe dat hun energie halverwege de dag eigenlijk al op is. Met deze online cursus gaan we ervoor zorgen dat jullie aan het einde van de dag energie overhouden. Er is meer rust, structuur en duidelijkheid. Jullie begrijpen jullie peuters beter en weten beter hoe om te gaan met dat lastige peutergedrag.


"De online cursus maakt je bewust van wat er opvoedkundig allemaal mogelijk is tijdens de peuterpuberteit. Met nuttige en praktische adviezen werden we in staat gesteld strijdmomenten te voorkomen. De coachingssessies met Paulien waren erg waardevol; ze is flexibel, luistert goed, denkt mee, motiveert en helpt je verder in het proces." Daniël, tweelingvader jongen/meisje 2 jaar

"Een tweeling van twee en een kleuter van bijna vier maakten het voor ons pittig om de sfeer in huis gezellig te houden. Paulien kwam op ons pad, precies op het juiste momenten. We hebben deelgenomen aan de cursus en veel nieuwe inzichten gekregen en de overstap van verzorgen naar begeleiden kunnen maken. Ook leren omdenken en sturen. Dit heeft er bij ons voor gezorgd dat de rust en positieve sfeer in huis terug is.

Absoluut de moeite waard! - Carola, tweelingmoeder jongen/meisje 2 jaar & dochter 3 jaar


Typisch peutergedrag

 • 'Ik ben twee en ik zeg nee'
     Nee is het standaard antwoord op alles!
 • Jullie peuters willen alles "zelluf doen"
     Het meeste kunnen ze nog niet, en daarbij komt, het duurt ook       
     veel langer wanneer ze het zelf doen. Waarom willen zij dat toch?

 • Driftbuien, huilaanvallen en paniek om de kleinste dingen
      Jullie peuters zijn niet tot rede vatbaar en jij hebt geen idee hoe
      je hen uit zo'n bui kan halen.

 

Waarom gedragen zij zich zo? Hoe kunnen jullie er als ouders op een effectieve manier mee om gaan? Tijdens de online cursus leren ik jullie er alles over.Tijdens de peuterfase ontdekken kinderen de basis van hun eigen ik. Extra belangrijk voor tweelingen dus!


Yes, wij doen mee!

Kies hieronder één van de drie pakketten. Plaats het pakket in je winkelwagentje, reken af en start maandag met de cursus.

Goed

€ 67,50

Beter

€ 147,50

Best

€ 297,50


Praktische informatie

 • Elke twee weken een nieuwe les;
 • 3 keuzepakketten;
 • Je ontvang de eerste les altijd binnen twee werkdagen;
 • De gehele cursus (Beter & Best) duurt 10 weken, maar jij doet hem in jouw eigen tempo;
 • Elke les bestaat uit een video & werkboek;
 • Elke video duurt tussen de 15 - 20 minuten;
 • De tijdsinvestering per les is ongeveer 1 - 2 uur (maar uiteindelijk levert het jullie tijd op) ;
 • 2 jaar toegang tot de online leeromgeving;
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep 'De Tweeling Community' met elke maand een live Q&A en de mogelijkheid om snelle vragen te stellen en te sparren met andere tweelingouders.

Online cursus inclusief coachsessies

Ga je voor het Best-pakket, dan krijg jij 2 online coachsessies. Indien gewenst kan jij natuurlijk altijd nog extra sessies aanschaffen. De investering hiervoor is €77,- per sessie. Ook bij de andere pakketten is er de mogelijkheid om extra coachsessies te bestellen. In dit gevallen stuur je mij een e-mail (paulien@detweelingcoach.nl) Uit ervaring is gebleken dat de coachsessies echt waarde toevoegen aan de online cursus. We gaan dan meer inzoomen op jouw huidige situatie.

 

Mocht je het Goed-pakket hebben gekocht en nog door willen met een uitgebreid pakket, dan ontvang je de investering van het Goed-pakket als korting. Je betaalt dus nooit dubbel.

 

Heb je toch nog vragen?


"We zijn heel blij dat we de cursus hebben gedaan bij Paulien! Het heeft de rust teruggebracht in ons gezin. We hadden flink wat strijd met onze pittige dochter van twee jaar en door de tips en inzichten die Paulien ons heeft gegeven, kunnen we hier nu een stuk beter mee omgaan en is het weer veel gezelliger in huis. We willen Paulien bedanken voor al haar tips en adviezen! -  Myrna, tweelingmoeder jongen/meisje 2 jaar

"Paulien heeft duidelijk ervaring met tweelingen en met haar enthousiasme weet ze lastige peuterpuberteit onderwerpen leuk te maken en in duidelijke brokken te hakken. Langzaam maar zeker werk je naar een duidelijk plan voor jezelf en je tweeling." -  Hans, tweelingvader jongen/meisje 2 jaar


Ervaringen van andere tweelingouders

"Paulien is super flexibel, denkt goed mee voor ideeën, geeft tips en handvatten waar je echt wat aan hebt." - Eva, moeder van  jongen/meisje tweeling (2 jaar)

 

"De coachingssessies met Paulien waren erg waardevol; ze is flexibel, luistert goed, denkt mee, motiveert en helpt je verder in het proces." - Daniël, tweelingvader jongen/meisje 2 jaar

 

"Paulien heeft veel kennis als het gaat om tweelingen en geeft duidelijk advies waar je zeker in de praktijk mee aan de slag kan gaan." - Babiche, moeder van jongen/meisje tweeling (4 jaar)

 


Gegevens

Paulien Perfors

Waalwijk,

Noord-Brabant

06-14585281

@detweelingcoach

KvK nr.: 73108162

 

Privacyverklaring l Algemene voorwaarden l Veelgestelde vragen

Expert bij