· 

Tweeling Vraag #2: Is er veel onderlinge concurrentie?

Tweelingen hebben vaker te maken met onderlinge concurrentie dan eenlingen. Gewoon omdat ze het grootste deel van de tijd samen zijn en tegelijk in dezelfde ontwikkelingsfase zitten. Hun behoeften zijn hetzelfde en wanneer er geen gelijke verdeling (in alles) is, voelt dat voor hen heel oneerlijk. Of dit uberhaupt haalbaar of wenselijk is, is weer een ander verhaal.

Is jullie antwoord op bovenstaande vraag JA?

Overweeg dan om de kinderen ieder in een eigen klas te plaatsen. Wanneer ze samen in één klas zitten, is de kans erg groot dat ze elkaar in de gaten houden, elkaar constant proberen te overtreffen en dat er onzekerheid ontstaat. Bang om eigen keuzes te maken, want misschien zijn die wel minder goed dan die van mijn tweelingbroer of -zus.⠀

Is jullie antwoord JA?

Stuur me even een bericht. Ik help jullie dan bij het maken van de meest geschikte keuze voor jullie tweeling.⠀

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Ervaringen van andere tweelingouders

"Paulien is super flexibel, denkt goed mee voor ideeën, geeft tips en handvatten waar je echt wat aan hebt." - Eva, moeder van  jongen/meisje tweeling (2 jaar)

 

"De coachingssessies met Paulien waren erg waardevol; ze is flexibel, luistert goed, denkt mee, motiveert en helpt je verder in het proces." - Daniël, tweelingvader jongen/meisje 2 jaar

 

"Paulien heeft veel kennis als het gaat om tweelingen en geeft duidelijk advies waar je zeker in de praktijk mee aan de slag kan gaan." - Babiche, moeder van jongen/meisje tweeling (4 jaar)

 


Gegevens

Paulien Perfors

Waalwijk,

Noord-Brabant

06-14585281

@detweelingcoach

KvK nr.: 73108162

 

Privacyverklaring l Algemene voorwaarden l Veelgestelde vragen

Expert bij