Tweelingen veroveren de Wereld!


Valt het jou ook op? Er worden steeds meer tweelingen geboren. Nog klein, veroveren ze vooral de harten van alle mensen om hen heen. Als ze groter zijn, veroveren ze de wereld!

Wereldveroveraars

Voordat je de wereld gaat veroveren, is het wel belangrijk dat je weet wie jij echt bent, dat je al jouw vaardigheden kent en nog belangrijker, dat je beseft dat je uniek bent. Ook al ben je een tweeling. Een wereldveroveraar word je als je jouw eigen pad durft te bewandelen en eigen keuzes durft te maken.

Hoe zorg je er als ouders of grootouders nou voor dat jullie tweelingkinderen later ook echt wereldveroveraars worden? Dat ze weten wie ze zijn, beseffen dat ze ieder een uniek persoon zijn en dat ze ieder hun eigen pad durven te bewandelen?

Dat leren jullie tijdens de workshop 'Tweelingen veroveren de Wereld!'


Woensdag 25 maart 2020
19:30u - 22:00u

Buurthuis Zanddonk 

Willaertpark 2a

5144 VM Waalwijk

 

Parkeren kan gratis voor de deur. Je houdt hiervoor de Beethovenlaan aan. We zullen gebruik maken van zaal 4.

 

Vanuit Tilburg en Den Bosch kunnen jullie ook met de bus (lijn 300/301) komen. Bushalte Mozartlaan is op loopafstand.Na deze workshop..


     ..weten jullie waarom tweelingkinderen zo intens verbonden met elkaar zijn;

     ..weten jullie hoe om te gaan met de buitenwereld die de tweeling als eenheid ziet;

 

     ..hebben jullie nog duidelijker in beeld wat de verschillende karakters zijn van jullie tweelingkinderen;

 

     ..kunnen jullie je tweelingkinderen stimuleren eigen, individuele keuzes te maken;

 

     ..kunnen jullie je tweelingkinderen optimaal stimuleren om wereldveroveraars te worden.


De workshop bestaat uit:

 • Hoe ontstaan tweelingen?;

 • Uitdagingen van het tweeling-zijn;
    - Vergeleken worden met elkaar;
    - Concurrentiestrijd;
    - Ontdekken eigen ik.
 • Uitdagingen van tweelingouders;

 • Verschillen & overeenkomsten van jullie kinderen;

 • Hoe stimuleer je de tweelingkinderen eigen keuzes te maken?

Het is een interactieve workshop, waarbij jullie ook echt aan de slag gaan met oefeningen! Op deze manier leren jullie de tweelingkinderen nog beter individueel kennen!

Kortom: Hoe maak je van jouw tweeling nou echte Wereldveroveraars!

Na afloop is er tijd om ervaringen uit te wisselen met andere tweeling(groot)ouders en om vragen stellen. Maak je op voor een leuke, informele avond met gelijkgestemden!


Hoeveel

€15,- per persoon 

 

Incl. koffie/thee & iets lekkers + hand-out van de presentatie

Een investering in jullie tweeling!


Wat zeggen anderen over de workshop?

Karin (oma van eeneiige meisjestweeling van 3 jaar) 

"Ik ben zeer overtroffen door alles wat jij op die avond gepresenteerd hebt. Het was jouw allereerste workshop en jij hebt mij zeer verbaasd met alles wat je hebt verteld en laten zien. Petje af! Het was een heel gezellige avond. We waren maar met een klein groepje, maar wel allemaal zeer gemotiveerd. Voor we er erg in hadden was het 22.30u en besloten we unaniem om er een vervolg avond aan te plakken. Al met al een zeer geslaagde avond. Nogmaals petje af voor Paulien."

Babiche (mama van twee-eiige jongen-meisje tweeling van 4 jaar)

"Erg leuke avonden gehad. Mooi om te zien hoe het met andere tweeling ouders is. Toch een beetje vergelijken en evt. hulpvragen kunnen beantwoorden. Paulien heeft veel kennis als het gaat om tweelingen en geeft duidelijk advies waar je zeker in de praktijk mee aan de slag kan gaan. Voorbeelden uit de praktijk zijn altijd de beste en blijven bij mij tenminste het beste hangen. Zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar."

Marco & Marcia (ouders van twee-eiige jongen-meisje tweeling van 5 jaar)

"Gisteren wederom een leuke avond gehad met de tweelingcoach! Nuttige info gekregen omtrent het opgroeien van ‘tweelingkinderen’ maar daarbij vooral het individu niet te vergeten... Hoe laat je ieder tweelingkind zijn eigen ik ontwikkelen, hoe kun je als ouder daar ik ondersteunen zonder daarbij voorbij te gaan aan de bijzondere band tussen de tweeling. Erg leuk en fijn om met andere hierover te praten en ervaringen uit te wisselen!"