Tweelingen veroveren de Wereld!


De wereld van tweelingen is vaak een zoektocht. Zowel voor de tweelingouders als voor de tweeling zelf. Helaas hebben we geen volledige routekaart naar gelukkige, zelfverzekerde tweelingkinderen die klaar zijn om de wereld te veroveren. Echter heb ik wel een stuk van deze routekaart ontdekt en tijdens deze online workshop geef ik jullie de belangrijkste tips & tricks over het opvoeden van een tweeling (of meerling).


Wereldveroveraars

Tweelingen veroveren de Wereld, maar voordat je de wereld gaat veroveren, is het wel belangrijk dat je weet wie jij echt bent, dat je al jouw vaardigheden kent en nog belangrijker, dat je beseft dat je uniek bent. Ook al ben je een tweeling, of misschien wel omdat je een tweeling bent. Een wereldveroveraar word je als je jouw eigen pad durft te bewandelen en eigen keuzes durft te maken.

 

Hoe zorg je er als tweelingouders nou voor dat jullie kinderen later ook echt wereldveroveraars worden? Dat ze weten wie ze zijn, beseffen dat ze ieder een uniek persoon zijn en dat ze ieder hun eigen pad durven te bewandelen?


Dat leren jullie tijdens de workshop 'Tweelingen veroveren de Wereld!'


Nieuwe datum op aanvraag

Online via Webinargeek

Het voordeel hiervan is dat jullie hem vanuit jullie woonkamer samen kunnen bekijken en dat meerlingouders in heel Nederland de workshop kunnen meedoen. Hoe leuk is dat! De workshop duurt ongeveer 2 uur en is super interactief.

 

Na inschrijving en betaling ontvangen jullie de link naar het online workshop per e-mail.

 

Deze workshop is leuk voor alle tweelingouders met tweelingen van alle leeftijden!"Gisterenavond een leuke, interessante en leerzame workshop gehad bij Paulien. Pre bij Paulien is dat ze zelf ook een tweeling heeft. Bij een tweeling opvoeden kom je toch andere uitdagingen tegen dan bij eenlingen. En dat is het fijn eens te sparren en ervaringen en tips van een coach en andere meerlingouders te krijgen."


Na deze workshop..


     ..weten jullie waarom tweelingkinderen zo intens verbonden met elkaar zijn;

 

     ..weten jullie hoe om te gaan met de buitenwereld die de tweeling als eenheid ziet;

 

     ..weten jullie hoe jullie bij de opvoeding rekening kunnen houden met die bijzondere tweelingband;

 

     ..kunnen jullie je tweelingkinderen stimuleren eigen, individuele keuzes te maken;

 

     ..kunnen jullie je tweelingkinderen optimaal stimuleren om wereldveroveraars te worden.


De workshop bestaat uit:

 • Hoe ontstaan tweelingen?;
 • Uitdagingen van het tweeling-zijn;
    - Vergeleken worden met elkaar;
    - Concurrentiestrijd;
    - Ontdekken eigen ik.
 • Uitdagingen van tweelingouders;
    - Meer rust & balans;
    - Positief opvoeden.
 • Tweeling-identiteit
 • Hoe stimuleer je de tweelingkinderen eigen keuzes te maken?

Het is een interactieve workshop, waarbij jullie ook echt aan de slag gaan met oefeningen! 

 

Kortom: Hoe maak je van jouw tweeling nou echte Wereldveroveraars!Hoeveel

€15,- per scherm (dus niet per persoon!)

 

Na de aanmelding stuur ik jullie per e-mail een factuur met de betaalgegevens. Na de betaling ontvangen jullie een link naar de online workshop.

Meld jullie snel aan en maak van jullie tweeling ook Wereldveroveraars!


Wat zeggen anderen over de workshop?

Karin (oma van eeneiige meisjestweeling van 3 jaar) 

"Ik ben zeer overtroffen door alles wat jij op die avond gepresenteerd hebt. Jij hebt mij zeer verbaasd met alles wat je hebt verteld en laten zien. Petje af! Het was een heel gezellige avond. We waren maar met een klein groepje, maar wel allemaal zeer gemotiveerd. Voor we er erg in hadden was het 22.30u en besloten we unaniem om er een vervolg avond aan te plakken. Al met al een zeer geslaagde avond. Nogmaals petje af voor Paulien."

Babiche (mama van twee-eiige jongen-meisje tweeling van 4 jaar)

"Erg leuke avonden gehad. Mooi om te zien hoe het met andere tweeling ouders is. Toch een beetje vergelijken en evt. hulpvragen kunnen beantwoorden. Paulien heeft veel kennis als het gaat om tweelingen en geeft duidelijk advies waar je zeker in de praktijk mee aan de slag kan gaan. Voorbeelden uit de praktijk zijn altijd de beste en blijven bij mij tenminste het beste hangen. Zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar."

Marco & Marcia (ouders van twee-eiige jongen-meisje tweeling van 5 jaar)

"Gisteren wederom een leuke avond gehad met de tweelingcoach! Nuttige info gekregen omtrent het opgroeien van ‘tweelingkinderen’ maar daarbij vooral het individu niet te vergeten... Hoe laat je ieder tweelingkind zijn eigen ik ontwikkelen, hoe kun je als ouder daar ik ondersteunen zonder daarbij voorbij te gaan aan de bijzondere band tussen de tweeling. Erg leuk en fijn om met andere hierover te praten en ervaringen uit te wisselen!"